TEAM FRANK

Op de pedalen voor parkinson(isme)

Opgehaald

1.330
63% bereikt van het totaalbedrag € 2.101

Parkinson(isme) is een invaliderende, progressieve hersenziekte. Geen pretje dus als je deze diagnose te horen krijgt. Maar je hebt geen keuze. Je hebt er maar mee te dealen en met alle symptomen die erbij horen. In Nederland zijn er 63.500 mensen met deze diagnose. Een daarvan is Frank.

In 2022 besloot Frank om mee te gaan doen aan Bike voor Parkinson. Hij startte met trainingen en stelde een team samen om hem te ondersteunen en in september 2023 haalden zij als TEAM FRANK de eindstreep. Na een prachtige intensieve tocht van 50 kilometer door het Limburgs heuvellandschap was het overwinningsgevoel geweldig!!! Bovenal omdat ze als team in totaal €9.687 hadden opgehaald.

In september 2024 wil Frank opnieuw de eindstreep van Bike voor Parkinson gaan halen. Inmiddels hebben er zich meer mensen bij zijn team aangesloten. Ieder fietst mee met een eigen motivatie, maar allemaal voor hetzelfde doel: om de zorg voor mensen met Parkinson(isme) en hun kwaliteit van leven te verbeteren. De ultieme wens is dat er een geneesmiddel komt om de ziekte te vertragen, te stoppen en uiteindelijk te genezen.

Wij gaan samen de uitdaging aan om tijdens Bike voor Parkinson de kilometers met de daarbij horende hoogteverschillen te trotseren. Help mee door een donatie over te maken, zodat elke zweetdruppel niet voor ‘niks’ is gefietst!!!

Door op teamleden te drukken kun je alle teamleden van TEAM FRANK bekijken en hun individuele motivaties lezen.