Over ons

BikevoorParkinson komt ieder jaar tot stand door een samenwerking van verschillende partijen, te weten:

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk met meer dan 4.000 zorgverleners gespecialiseerd in parkinson

De best mogelijke zorg en kwaliteit van leven voor iedereen met de ziekte van Parkinson, of een atypisch parkinsonisme, dat is wat ons drijft. Door de mens met parkinson centraal te stellen, samenwerking tussen verschillende zorgdisciplines te verbeteren en expertise van zorgverleners te vergroten, faciliteert ParkinsonNet een optimaal netwerk van parkinsonspecialisten. Op deze manier draagt ParkinsonNet bij aan een hoogwaardige kwaliteit van zorg.

Ben je opzoek naar een in parkinson gespecialiseerde zorgverlener bij jou in de buurt? Kijk dan op de Parkinson Zorgzoeker.

ParkinsonNL

 

ParkinsonNL is een onafhankelijke organisatie, die fondsen werft voor onderzoek, innovatie en voorlichting. Om dit te bereiken, start en stimuleert ParkinsonNL nieuwe samenwerkingen. De stichting heeft ten doel het financieren van projecten die bijdragen aan het bestrijden van de oorzaken en gevolgen van de ziekte van Parkinson en parkinsonismen, alsmede het verbeteren van de kwaliteit van leven en zorg voor mensen met parkinson(ismen)

The PEPR Company

The PEPR Company organiseert naast Wielerfestival Cauberg, waar BikevoorParkinson onderdeel van is, verschillende evenementen in binnen- en buitenland. Door hun jarenlange ervaring, dynamische team en motivatie weten zij van iedere editie van BikevoorParkinson weer een feest te maken!