P

Parki pedalers

Fiets mee en Doneer samen sterk tegen parkinson.

Opgehaald

200
4% bereikt van het totaalbedrag € 5.000

Beste fietsliefhebbers en Parkinson-strijders,

Wij zijn Wielerteam De Parki Pedalers, een gepassioneerd team van neurologen en andere enthousiaste fietsers. Onze missie? Het verslaan van Parkinson!

Op zaterdag 7 september stappen wij op de pedalen voor een unieke benefiettocht. Samen met gelijkgestemden zullen we flink wat kilometers wegtrappen om geld in te zamelen voor Parkinson onderzoek. Want elke trapbeweging brengt ons dichter bij een wereld zonder deze slopende ziekte.

Waarom fietsen wij voor Parkinson?

Passie voor de pedalen: Als neurologen weten we als geen ander hoe belangrijk beweging is voor onze gezondheid. Fietsen is niet alleen goed voor ons eigen welzijn, maar ook voor het vinden van een remedie tegen Parkinson.
Samen sterk: Ons team bestaat uit gedreven professionals en fietsfanaten. Samen bundelen we onze krachten om Parkinson te verslaan. We geloven in de kracht van gemeenschap en solidariteit.
De weg naar genezing: Met elke kilometer die we afleggen, dragen we bij aan baanbrekend onderzoek. We willen nieuwe behandelingen ontdekken, symptomen verlichten en uiteindelijk een remedie vinden.

Hoe kun jij helpen?

Doneer: Elke euro telt! Steun ons door een bijdrage te leveren op onze donatiepagina. Jouw steun maakt een verschil.
Fiets mee: Ben je een fietsliefhebber? Sluit je aan bij ons team en trap samen met ons voor Parkinson. Samen maken we het verschil!
Verspreid het woord: Deel onze actie met vrienden, familie en collega’s. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter onze impact.
Laten we samen trappen voor een wereld zonder Parkinson. Fiets met ons mee, doneer, en geef hoop aan miljoenen mensen die met deze ziekte leven. Samen maken we het verschil!

Doneer nu en laat jouw hart voor Parkinson spreken.

Met sportieve groet,

Wielerteam De Parki Pedalers