Fiets Parkison de wereld uit!

Lotus Meijer

( Lid van team: rondje Piet )

Opgehaald

100
40% bereikt van mijn streefbedrag € 250

Opa, Piet, heeft al vele jaren de ziekte van Parkinson. Opa was altijd erg sportief - nederlands kampioens kampioen skeeleren in 2000, in eigen dorp zevenmaal de skeelerronde van Otterlo gewonnen en daarnaast zes nationale titels met schaatsen. Opa is een inspiratie voor de rest van de familie en al vanaf de dag dat we konden lopen begon het leren van skeeleren, schaatsen, wielrennen en skiën.
Over de jaren heen heeft opa helaas vele van deze hobbies op zij moeten leggen, de ziekte maakt het lastig en onveilig. Op dit moment, heeft Opa alle behandelingen mogelijk gehad en beschikking tot de juiste medicatie, maar dit is nog steeds niet genoeg om comfortabel en pijnloos te leven. Meer en meer jongeren mensen worden ook getroffen door deze ziekte, en is meer onderzoek nodig om effectieve geneesmiddelen te vinden!

Ik fiets mee met de rest van mijn familie voor opa Piet, om geld op te halen voor meer onderzoek, om geld op te halen voor meer geneesmiddelen en effectieve medicatie, en om geld op te halen voor de parkisons community.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer