T

Team PeterWJ

Op de pedalen voor Parkinson
van totaal € 4.000 (100%)

Papa heeft Parkinson. Dat bericht kregen wij in 2019. Geen idee wat dat betekende, dus de schrik was groot. Gelijk inlezen, met elkaar in gesprek en langzaam leerden we meer over de ziekte. Een proces van afwachten, acceptatie, verdriet en ook blijdschap. Leren leven met Parkinson. Dankbaarheid voor alles wat wel is en kan. Fijne hulp om ons heen en vooral mooi om te zien hoe onze vader weer zijn ondernemerschap inzette: het oprichten van een Parkinson ontmoetingsplek in Elburg, een boks club, media aandacht. Super trots op onze vader, en onze moeder! Want Parkinson heb je dus niet alleen. Wij gaan fietsen voor Parkinson! Broer, twee zussen en dus onze vader. Om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar en support voor Parkinson. Jij helpt ons toch ook mee?

Bekijk alle
25-05-2023 | 16:21
19-05-2023 | 11:52
16-05-2023 | 20:54 Beter later dan niet. Veel succes met jullie tocht om fondsen beschikbaar te stellen voor onderzoek Parkinson!
16-05-2023 | 20:42
16-05-2023 | 19:51
Bekijk alle

We hebben het streefbedrag bereikt!!!

25-05-2023 | 17:57 Zojuist kregen we het bericht dat we ons streefbedrag van € 4.000,- hebben bereikt. Alle donateurs bedankt voor jullie gulle bijdragen, maar zeker ook omdat jullie het mede mogelijk maken om Parkinson een zetje te geven om de ziekte de wereld uit te helpen. We gaan toch nog door met het inzamelen van geld, want mogelijk hebben we ons streefbedrag een beetje te voorzichtig ingeschat. We hebben ook nog lang niet alle mensen bereikt die we willen bereiken, dus toch nog maar even doorgaan. We zijn nu een paar maanden bezig met onze voorbereidingen en tegelijkertijd ook met de fundraising en het gaat eigenlijk fantastisch. Ik heb bijvoorbeeld een keer een promotiefilmpje aan de leden van mijn eigen Probusclub Elburg laten zien. Je kunt niet altijd zien wat het resultaat is, maar mijn vrienden van Probusclub Elburg hebben ongelooflijk goed gereageerd en gedoneerd. De komende weken staan min of meer in het teken van afstemmen van activiteiten van ons groepje en we gaan met z'n vieren trainen. Dat gaan we doen op 30 juni aanstaande in Elburg en omgeving. Dat is de eerste keer dat we met ons groepje gaan trainen. Het organiseren van zoiets is niet makkelijk, want onze kids wonen ver van elkaar en hebben allemaal een drukke baan, maar de 30ste juni is dan zo ver. We gaan daar ook een stukje publiciteit mee maken, want op die dag worden we geinterviewd voor het regionieuws uit Elburg en omgeving. Dat stukje wordt dan later gepubliceerd, vlak voordat we met de Bike voor Parkinson van start gaan. We houden jullie op de hoogte!
Lees meer