Handen ineen

Met de familie de Cauberg op tegen parkinson
van totaal € 2.200 (138%)

Het begon met het trillen van de linkerhand bij mijn moeder (56 jr). Een verschijnsel dat we maar al te goed van mijn opa vroeger herkenden. Toch kwam de diagnose ziekte van Parkinson hard aan. Mijn moeder zit nu meerdere keren per week op de hometrainer, aangezien resultaten uit onderzoek laten zien dat bewegen veranderingen in de hersenen veroorzaakt die Parkinson klachten kunnen verminderen.
Terwijl mijn moeder op de hometrainer trapt, fietsen mijn studiemaatje en ik door de straten van Utrecht en omgeving. Aangezien ook bij haar in de familie parkinson niet onbekend is, leek het ons een mooi idee dit fietsrondje te verplaatsen naar de Cauberg. Op deze manier kunnen we ons inzetten tegen de ziekte van Parkinson, iets waar binnen mijn familie meer gehoor voor was. Samen met mijn zus en oom reizen we daarom af naar Limburg om daar, onder support van de rest van de familie, op de pedalen te staan in de strijd tegen parkinson. Wij slaan de handen ineen tegen deze ziekte en hopen ook op jullie bijdrage!

Bekijk alle
06-09-2023 | 14:12
06-09-2023 | 11:36 Wat een top prestatie voor een heel goed doel! Heel veel liefs Jikkina
05-09-2023 | 21:20 Wat bijzonder en ontzettend waardevol dat jullie dit met zijn allen hebben gedaan! Jullie moeder is een heel waardevolle collega en ik draag op deze manier dan ook nog graag mijn steentje bij!
02-09-2023 | 17:08 Wat een ontzettende toppers heb ik vandaag zien fietsen. Talitha en Melissa: chapeau! 126 km in de benen en dan ook nog berg op, berg af! Ik moet nu flink dokken, maar meer dan verdiend: jullie hebben alle verwachtingen overtroffen! 🚲🚲😘
02-09-2023 | 11:51 Voor jou en voor Melissa steun ik jullie deelname voor dit fantastisch initiatief !! Zet m op ! Lieve groet, Thamara Leutscher