Inschrijven

De ziekte van Parkinson stukje bij beetje de wereld uittrappen, dat doen we tijdens BikevoorParkinson. BikevoorParkinson verbindt, vraagt aandacht en haalt geld op voor parkinson. Schrijf je nu in via de knop Fiets mee!

Je kiest of je fietst als individu, als team of als teamlid van een bestaand team. Voor mensen met de ziekte van Parkinson is deelname gratis. Voor de rest is het inschrijfgeld €28,50. We fietsen op 2 september in lussen van verschillende afstanden en niveaus. Op de dag zelf kies je wanneer je aan een lus begint, hoeveel en welke lussen je fietst. 

Ik leef met parkinson of een atypisch parkinsonisme

Heb je de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme? Dan fiets je gratis mee tijdens BikevoorParkinson. Schrijf je dan in via de knop Fiets mee! en kies of je fietst als individu, als team of als teamlid.  

Ik help mee parkinson de wereld uitfietsen

Of je nu partner, familie, vriend(in), bekende, zorgverlener van iemand met parkinson bent of gewoon parkinson de wereld uit wil fietsen. BikevoorParkinson is er voor iedereen. Kies of je fietst als individu, als team of als teamlid.