Op de pedalen voor Parkinson

Patricia Vermeulen

( Lid van team: Team PeterWJ )

van totaal € 1.000 (83%)

Ik hou van sportieve evenementen. En nog meer hou ik van mijn vader! Ik vind het fantastisch dat hij met mij en mijn broer & zus wil fietsen voor Parkinson. Sinds mijn vader gediagnosticeerd is, zie ik hoe hij de ziekte een plekje geeft in zijn leven. Hoe lastig dat is. Om steeds een stukje van jezelf los te laten en dat te accepteren. En ik zie hoe mijn vader zich desondanks doelen blijft stellen! Hoe hij anderen daarin meeneemt. Hij is en blijft zo’n mooi voorbeeld voor mij en anderen. En daarom fiets ik aan zijn zijde, tijdens de Bike voor Parkinson en gaan wij geld ophalen om meer onderzoek mogelijk te maken. Alleen zo kan de ziekte gerichter behandeld worden. En komt er meer steun en begeleiding voor mensen die hiermee leven. Ik hoop op jullie steun!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
12-09-2023 | 12:34
01-09-2023 | 07:58
31-08-2023 | 07:08
30-08-2023 | 22:03 Heel veel succes Patricia!
30-08-2023 | 08:23 Mooi initiatief Patricia voor een aandoening die we allemaal tegenkomen in onze directe omgeving met een enorme impact op betrokkene en naasten. Mooi dat je vader meefietst. Heel veel succes.
Bekijk alle

Fietskriebels!

07-05-2023 | 18:33 Nu de lente duidelijk haar intrede heeft gedaan, is het ontzettend fijn om weer op de fiets te stappen. Tussen de reizen voor mijn werk door, en afgewisseld met mijn hockeywedstrijden, stap ik zoveel mogelijk op de fiets. Ik kom op de mooiste plekken met de leukste mensen. Zo is het niet alleen een sportieve uitlaatklep voor mij, maar zeker zo belangrijk ook een sociale gelegenheid. Afgelopen weken heb ik tussen de knalrode en dieproze tulpenvelden gereden, afgewisseld met prachtig duingebied tussen Katwijk en Noordwijk. En heb ik de blubber opgezocht op een mountainbike traject in de bossen nabij Geneve. En fietste ik rond een schitterend helder meer op 1.000 meter hoogte in het Zwarte Woud. En vandaag weer eens in een flow door de single-track van Hooge Vuursche geslingerd. Geweldig! Genietend op mijn vertrouwde mountainbike, waarmee ik waanzinnige tochten heb gefietst in Tanzania (2017) en Kenia (2022) voor Amref. Het voorbereiden op het BikevoorParkinson evenement op 2 september, samen met mijn vader, broer en zus is ontzettend leuk. Het is bijzonder om dit samen te doen! En nog mooier is het om te zien dat mijn vader zelf de grote motor en inspirator achter ons fietsteam is. Het stellen van doelen heb ik van hem. Voor hem en voor alle andere mensen met Parkinson gaan wij op de pedalen. Nu en op 2 september! 
Lees meer