Team Koekie tegen Parkinson

Maureen Meekel

( Lid van team: Team Koekie )

Tot de start

van totaal € 500 (5%)

2 september is het weer zover. Dan is team Koekie van de partij om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen de ziekte van Parkinson.

Parkinson is een chronisch progressieve ziekte waarbij de patiënt steeds meer inlevert van zijn vermogen om zelfstandig te kunnen functioneren. Het tast je hele lichaam aan totdat je uiteindelijk niets meer kunt. Parkinson domineert het leven van de patiënt en zijn naasten. Verdriet, frustratie, boosheid, eenzaamheid, machteloosheid brengt het met zich mee.

We gaan er weer vol voor en hopen op flink wat support. Want dat is hard nodig om deze verschrikkelijke ziekte de kop in te drukken.

Veel Koekies hebben helaas zelf van dichtbij meegekregen hoe ingrijpend het is om te moeten leven met Parkinson.

Daarom fietsen wij voor, maar ook namens:

Hans, die 4 jaar geleden is overleden na 23 jaar tegen Parkinson te hebben gestreden en uiteindelijk niets meer kon. Hij verbind team Koekie als de partner van Hendrien, (schoon)vader van Monique, Daniëlle, Norbert, Karin, Margot en opa van Ilja, Jelle, Fem en Mila en zwager van Frank en (oud) oom van Maureen en Tjitske.

Marten, de schoonvader van Maureen en opa van Tjitske.

De vader en neef van Ankie.

De lieve vader van Frank (vorig jaar overleden), zijn lieve tante (zusje van zijn vader) 4 jaar geleden overleden. Zijn lieve oom (echtgenoot van dezelfde tante) die nog op zichzelf woont maar flink aftakelt en steeds minder kan.

Anneke (60), de lieve en flinke kano vriendin van Frank die 3 jaar geleden is overleden na een verschrikkelijke lijdensweg en in een tijd van 5 jaar van een super actieve vrouw in een compleet menselijk wrak veranderde.

Wij hebben gezien dat dit een ziekte is die zo mensonterend is dat niemand deze zou mogen krijgen.

Gelukkig hebben wij de kracht en de gezondheid nog om te strijden tegen deze vreselijke ziekte.

U kunt ons helpen door te doneren. Alle beetjes helpen en zijn zeer welkom!

Alvast heel erg bedankt!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
26-05-2023 | 18:02