Bikkelen voor parkinson!

Lidi Staes

( Lid van team: Team Tuijt  )

Opgehaald

75
15% bereikt van mijn streefbedrag € 500

Parkinson(isme) de wereld uit!

Op 1 april 2022, net voor mijn 60ste verjaardag werd bij mij de diagnose parkinson gesteld.Ik had toen al een hele tijd (jaren),  klachten zoals vermoeidheid, slecht en (onrustig) slapen en snel overprkkeld zijn.Ik dacht dat ik veel last had van overgangsklachten.Omdat ik ook steeds slechter kon schrijven en de muis bedienen werd ik doorgestuurd naar de neuroloog, die al bij het eerste consult een lichte trilling van mijn hand zag en tekenen van verminderd bewegen en een duidelijk vermoeden had dat het parkinson was.

Zelf had ik iets meer tijd nodig om het te accepteren. Ook omdat de symptomen niet altijd duidelijk zijn. Werkt de medicatie wel of toch niet zo goed? De ene dag gaat beter als de andere. Bij iedereen is het weer anders, iedereen heeft zijn eigen parkinson, en dat maakt het er ook niet gemakkelijker op.

In juli 2023 ben ik gestopt met werken. Bewegen deed ik altijd al graag en nu nog meer, want het helpt wel en geeft energie!

Daarom vind ik het ook zo leuk dat onze kinderen kwamen met het idee om mee te doen met Bike voor parkinson. Fantastisch! Samen met team Tuijt wil ik mij inzetten om geld op te halen voor parkinsonprojecten  en om dmv wetenschappelijk onderzoek Parkinson de wereld uit te helpen! 

Ik zou het fijn vinden als je ons zou willen steunen!

Heel veel dank alvast daarvoor!

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer