Tegen Parkinson de Cauberg op!

Ingrid de Gee

( Lid van team: Novasterren  )

Opgehaald

395
79% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Nog een kleine 3 weken en dan staan we aan de start van de Bike-voor-Parkinson, het jaarlijkse unieke fietsevenement waar mensen met Parkinson naasten, zorgverleners en iedereen die deze mensen een warm hart toedraagt samenkomen. Met als doel elkaar ontmoeten, samen bewegen en geld ophalen voor een mooi Parkinson-project.


Wij - ingrid, Anne, Hilde en Ank- zullen dan als team NOVA-stars over de Limburgse heuvels fietsen. Het doel is niet alleen samenkomen, maar vooral geld inzamelen. Steeds vaker treft Parkinson mensen die vol in het leven staan. Speciaal voor hen fietsen we dit jaar voor een online informatie- en ontmoetingsplatform op de website van de Parkinson Vereniging. Wij doen dit ook als steun aan Koos Blokland die het invaliderende gevolg van Parkinson aan de lijve ondervindt.
De finish van de fietstocht ligt op de Cauberg. Die uitdagende klim naar boven wil Koos met zijn loopfiets doen. Een prestatie van formaat, gezien zijn grote beperkingen als gevolg van de ziekte Parkinson. Hij heeft daarvoor veel geoefend en het gaat hem lukken!! Na onze kilometers over de Limburgse heuvels zullen wij hem daarbij ter plekke aanmoedigen.
Ook hij doet dit om donaties te werven voor het Parkinson-project.
Wij moedigen familie en bekenden aan om hem daarbij met een donatie te ondersteunen. 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer