'Fietsen tegen Parkinson, voor het goede doel!'

'Fietsen voor Parkinson Gouda' Team 'Fietsen voor Parkinson Gouda'

( Lid van team: 'Fietsen voor Parkinson Gouda' )

Opgehaald

415
83% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Bewegen is goed als je de ziekte van Parkinson hebt, dat ondervind ik dagelijks op mijn driewielfiets. Elke dag fietsen van een half uur tot 2 uur, het geeft me een boost en maakt me blij. Veel minder pijn, meer conditie en vooral plezier. Alleen, met mijn maatje of zoals vele mede Parkinsonians met 'Fietsen voor Parkinson Gouda'.

'Samen Parkinson de Wereld uit fietsen', dat willen we bereiken. Helpt u ons mee?

Doneer dan op BikevoorParkinson, maakt niet uit bij wie. Fundamenteel onderzoek naar de ziekte van Parkinson is én blijft nodig. Het is tenslotte de snelst groeiende Niet Aangeboren Hersenaandoening (NAH). Helaas moeten we stellen dat steeds meer mensen, waaronder velen al onder de 50 jaar, de diagnose Parkinson krijgen.

Help mee Parkinson de Wereld uit fietsen en doneer.

Bij voorbaat dank!


Bekijk alle

Inschrijven kan nu!! 'Fietsen voor Parkinson Gouda'

25-05-2023 | 16:30 Uur
    *Uitsluitend voor mensen met parkinson en hun partner of naaste uit Gouda en Krimpenerwaard of naast gelegen gemeentes! *Omdat wij van mening zijn dat iedereen mee zou moeten kunnen doen, hebben we besloten om deze editie vanuit Schoonhoven te starten. Maar ook een lange route vanuit Gouda naar Schoonhoven!Er zijn (helaas) ook veel mensen met Parkinson in de Krimpenerwaard en ook zij willen graag mee fietsen. We houden jullie via deze website, social media en Parkinson café Reeuwijk en Parkinson café Krimpenerwaard op de hoogte. Parkinson café Reeuwijk Parkinson café Krimpenerwaard   Startplaats Schoonhoven:‘Fausto Wielercafé’ Lekdijk-oost 3 in Schoonhoven onder aan de dijk bij de Jachthaven en de camping Afstanden Schoonhoven: (onder voorbehoud) 25 km40 km60 km Lunch: Starttijd: nog onbekend! We beginnen met koffie en gebak! Startplaats Gouda lange route: nog onbekend! Afstand vanuit Gouda naar Schoonhoven en terug circa 60 km!! Lunch: ‘Fausto Wielercafé’ eten en drinken (eigen kosten) Starttijd: nog onbekend! Note: “Houd alstublieft de volgende regels in acht: zorg zelf voor een goede verzekering, voor zowel uw eigen fiets als mede voor eventuele schade aan anderen zorg zelf voor een back-up voor uw fiets of u zelf indien u door vermoeidheid of off-moment niet verder kunt de lunch en drinken bij diverse gelegenheden is voor eigen rekening houd rekening met elkaar, afstand houden, snelheid aanpassen etc. meedoen is op eigen risico, nog BikevoorParkinson of Fietsen voor Parkinson Gouda is niet voor u aansprakelijk (let op: max 50 mensen met Parkinson, vol = vol) *Omdat het nog niet definitief bekend is waar de startplaats voor de lange route vanuit Gouda bekend zal zijn is onderstaande nog niet van belang. Zodra dit bekend is kunt u zich ook voor deze rit definitief gaan inschrijven via onderstaand mailadres! U kunt zich nu inschrijven voor de startplaats bij ‘Fausto Wielercafé’ in Schoonhoven, doe dit d.m.v. het mailadres hieronder, Inschrijven kan tot 25 augustus 2023! Uiteraard is uw partner of naaste ook van harte welkom.Vermeld de volgende gegevens in uw mail:– uw naam– komt u alleen of met uw naaste– welke afstand wilt u fietsen en waarvandaan, Schoonhoven of de lange route vanuit Gouda naar Schoonhoven en terug (houd rekening met circa 60 km!)– fietst u zelfstandig of wilt u mee in de duo-fiets– u kunt ook aangeven of u een uurtje in een Riksja mee wilt, dit is onder voorbehoud! Wilt u inschrijven (let op: max 50 mensen met Parkinson, vol = vol) of heeft u vragen / suggesties, stuur dan een mail naar bikevoorparkinsongouda@gmail.com tnv Christa Plasschaert. Let op! Dit is een eigen initiatief, de organisatie van ‘fietsen voor parkinson Gouda’ ligt niet bij BikevoorParkinson.  © Fietsen voor Parkinson Gouda / Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer 2023  

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer