Op de pedalen voor parkinson!

Bea Frénay

( Lid van team: Team Gijs )

Opgehaald

80
16% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Bikevoorparkinson – Samen Parkinson de wereld uit fietsen!

Zaterdag 2 september vindt in Valkenburg het wielerfestival Cauberg plaats. BikevoorParkinson, een initiatief van ParkinsonNet en ParkinsonNL, is een vast onderdeel van Wielerfestival Cauberg. Mensen met parkinson, naasten, zorgverleners en andere geïnteresseerden stappen samen op de fiets om parkinson letterlijk de wereld uit te trappen. Het doel is om gezellig samen te fietsen in de heuvels van Zuid-Limburg en geld op te halen voor een mooi project.

De editie van 2023 heeft als Thema “Parkinson en vol in het leven”.

Helaas treft deze ziekte namelijk steeds vaker jongere mensen die nog vol in het leven staan.  Speciaal voor hen wordt dit jaar gefietst voor een online informatie- en ontmoetingsplatform op de website van de Parkinson Vereniging.

Ik was wel weer toe aan een sportieve uitdaging, zeker als het ook nog eens voor een goed doel is. Heel stoer heb ik altijd geroepen dat je mij voorlopig niet op een e-bike krijgt, maar voor dit doel ben ik bereid m’n principes even overboord te zetten. Want eerlijk gezegd zie ik mezelf ook niet met een ‘gewone’ sportieve fiets of als wielrenner de heuvels bedwingen.  Dus dat wordt lachend en fluitend vele kilometers wegtrappen door Valkenburg en omstreken -  ik ga er voor!

Wil je mij sponsoren om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor dit mooie doel?  Ik fiets 2 september a.s. de toertocht voor Team Gijs. De naamgever van dit team is Gijs de Vries, die helaas zelf ook aan Parkinson lijdt en toch alles op alles zet om die dag toch een stuk te fietsen voor dit goede doel.

Doneren kan via:  Team Gijs   Alvast hartelijk bedankt!

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer