Op de pedalen voor parkinson!

Bea Frénay

( Lid van team: Team Gijs )

van totaal € 500 (16%)

Bikevoorparkinson – Samen Parkinson de wereld uit fietsen!

Zaterdag 2 september vindt in Valkenburg het wielerfestival Cauberg plaats. BikevoorParkinson, een initiatief van ParkinsonNet en ParkinsonNL, is een vast onderdeel van Wielerfestival Cauberg. Mensen met parkinson, naasten, zorgverleners en andere geïnteresseerden stappen samen op de fiets om parkinson letterlijk de wereld uit te trappen. Het doel is om gezellig samen te fietsen in de heuvels van Zuid-Limburg en geld op te halen voor een mooi project.

De editie van 2023 heeft als Thema “Parkinson en vol in het leven”.

Helaas treft deze ziekte namelijk steeds vaker jongere mensen die nog vol in het leven staan.  Speciaal voor hen wordt dit jaar gefietst voor een online informatie- en ontmoetingsplatform op de website van de Parkinson Vereniging.

Ik was wel weer toe aan een sportieve uitdaging, zeker als het ook nog eens voor een goed doel is. Heel stoer heb ik altijd geroepen dat je mij voorlopig niet op een e-bike krijgt, maar voor dit doel ben ik bereid m’n principes even overboord te zetten. Want eerlijk gezegd zie ik mezelf ook niet met een ‘gewone’ sportieve fiets of als wielrenner de heuvels bedwingen.  Dus dat wordt lachend en fluitend vele kilometers wegtrappen door Valkenburg en omstreken -  ik ga er voor!

Wil je mij sponsoren om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor dit mooie doel?  Ik fiets 2 september a.s. de toertocht voor Team Gijs. De naamgever van dit team is Gijs de Vries, die helaas zelf ook aan Parkinson lijdt en toch alles op alles zet om die dag toch een stuk te fietsen voor dit goede doel.

Doneren kan via:  Team Gijs   Alvast hartelijk bedankt!

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
29-08-2023 | 22:14
29-08-2023 | 19:52 Enorm belangrijk om deze ziekte ooit te kunnen keren
29-08-2023 | 19:48
29-08-2023 | 10:58 Met elkaar vóór elkaar. Een prachtig initiatief om deze destructieve ziekte het hoofd te bieden.
28-08-2023 | 02:52 Steeds meer mensen in mijn omgeving zie ik met deze ziekte, in verschillende stadia. Soms hartverscheurend om creatieve en positieve mensen hierdoor gesloopt te zien worden 😪
Bekijk alle

Op weg naar het streefbedrag!

29-08-2023 | 19:23 Twee dagen geleden plaatste ik het bericht over de sponsorfietstocht Bikevoorparkinson. De toertocht door de heuvels van Zuid-Limburg met als doel zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor de Parkinson Vereniging. Inmiddels druppelen de donaties en reacties binnen, heel fijn en bedankt tot nu toe!. Ik zou het ontzettend tof vinden als het lukt om mijn streefbedrag van 500 euro te bereiken voor a.s. zaterdag... Ik weet, het is een behoorlijk ambitieus plan misschien, maar ik wil het toch proberen. Dus.... kun je nog een paar euro missen en had je de eerdere oproep niet gezien, dan is dit je kans om alsnog te doneren via: https://www.voorparkinson.nl/teams/team-gijs Alvast hartelijk bedankt ook namens Team Gijs!
Lees meer